header 1 op 1 coaching MIRA
beeldmerk MIRA

Een bloem vergelijkt zich niet
met een andere bloem.
Zij bloeit gewoon.

Je droomt al een tijdje over het neerzetten van je eigen bedrijf. Maar je doet het NIET.

Je twijfelt omdat je luistert naar de mitsen en maren in je hoofd. Dat geeft onrust. Gek word je van het lopen in die welbekende rondjes. Kan ik het wel? Wie ben ik nou? Hoe? Waar begin ik? Je houdt jezelf klein omdat je je laat leiden. Door je agenda. Door onzekerheid. Door die enorme berg waar je voor staat. Door wat hoort óf wat anderen ervan denken.

Ik gun het jou dat jij jezelf niet langer tegenhoud maar in beweging komt én de juiste stappen gaat zetten die nodig zijn. Van dromen naar doen.

Want het kan anders en ik laat je graag zien HOE. 

beeldmerk MIRA

Voel jij diep van binnen dat het anders kan? Anders moet? En dat jij zélf degene bent die hierin iets te doen heeft?

PLAN DAN EEN GRATIS DOE COACHSESSIE MET ME IN!

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik denk graag met je mee. 
Elke maand bied ik 4 gratis en vrijblijvende 1 op 1 DOE coachsessies aan. 

In deze sessie ontdek je:

  • HOE jij ervoor kunt zorgen dat je in beweging komt ondanks twijfel of onzekerheid.
  • HOE je bedrijfsidee van waarde is voor je toekomstige klant.
  • WELKE eerstvolgende stap jij mag zetten op je ondernemerspad.

Aan het eind van deze sessie voel jij vertrouwen in jezelf én je bedrijfsidee en ben je klaar om actie te ondernemen je droom daadwerkelijk neer te zetten! 

hanneke
"Ik ben een tijd 1 op 1 gecoacht door Mira, waar ik enorm veel van heb geleerd en ben gegroeid. Mira heeft mij een spiegel voor gehouden die confronterend was, maar die er uiteindelijk wel voor heeft gezorgd dat ik keuzes heb gemaakt voor mijzelf, mijn gezin, mijn werk en mijn jonge bedrijf. "

HANNEKE BLOEM FOTOGRAAF

driehoek patroon referentie
"Mira is een geweldige coach, erg betrokken. Ze heeft mij inzichten gegeven en me uitgedaagd. Ik ben mij meer bewust van de keuzes die ik kan maken in de richting van mijn droom!"

JANNIE BIJMA VIRTUAL ASSISTANT

Jannie
1

Wat is je investering voor 1 op 1 coaching?

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!