header-blog
3
pijl Mira

Bouwen aan je zelfvertrouwen

Wat is er veel aan de hand in de wereld. Ik zie angst. En ik voel wantrouwen. Het nieuws van de dag vertelt me niet anders. En om me heen zie ik het soms letterlijk gebeuren. De battles die worden uitgevochten, omdat er onvoldoende vertrouwen is. Of omdat we bang zijn dat we niet gezien worden.
Ik ben benieuwd. Wat doe jij?

Vecht je mee? Of trek je je het liefst letterlijk terug onder een dekentje?

Ik wist het even niet.
Wat wil ik eigenlijk? Hoe wil ik er in staan? Wat kan ik doen om vertrouwen te blijven voelen én ook uit te dragen? En ineens, door een wijze les die ik gisteren heb mogen ontvangen, weet ik het. En zie ik het nog helderder voor me.

Als ik vertrouwen wil laten groeien in mensen. En ja dat wil ik. Dan heb ik hierover mijn stem te laten horen.

Het begint dus bij mij!

Het begint bij het vertrouwen dat ik voel in mezelf. En daar mag ik nog meer op vertrouwen. Ook IK mag blijven bouwen aan mijn zelfvertrouwen. En dit vertrouwen in mezelf laten zien aan de wereld om mij heen. Want dan. Alleen dan. Trek ik als vanzelf de mensen om mij heen met me mee.

Iedere dag. Bouw ik aan vertrouwen.
Door nieuwsgierig te zijn. En door te kijken en te luisteren. Zo probeer ik te begrijpen wat er is. En te benoemen wat er is.
Ik onderhoud mijn zelfvertrouwen.

Doe jij met me mee?

pijl Mira links