header website
mobiel header

5 DAGEN ONLINE COACHING
zodat jij je niet langer laat leiden door twijfel, keuzestress óf kritische gedachten in het ondernemen. 

Ik help je graag bij je GROEI in mindset, vertrouwen én coachklanten!

logo MIRA ondertitel zwart

NA DE ONLINE COACHING ...

pijl Mira

Heb jij glashelder waar je naar toe loopt én weet je wat je concreet moet DOEN om dáár te komen

pijl Mira

Herken je moeiteloos je eigen innerlijke obstakels die jou tegenhouden in het ondernemen

pijl Mira

Heb jij concrete tools in handen die je helpen om 'in the lead' te blijven en van je onderneming hét succes te maken dat jij voor ogen hebt

5 DAGEN ONLINE COACHING

Heb je geweldige plannen en mooie voornemens met je bedrijf maar laat je je sneller afleiden dan je lief is? Ik snap je goed. Er komt zoveel op je af in en ook buiten het ondernemen om. Je kunt jezelf daarmee behoorlijk in de weg zitten.
Precies de reden waarom ik speciaal voor jou deze 5-daagse organiseer over zelfleiderschap. Ik coach je 5 dagen lang bij je job als ondernemer en leer je alles over HOE jij meer leiding kunt nemen over je gedachten en je acties in het ondernemen. Doe je mee?

beeldmerk MIRA

neem leiding over je eigen acties en maak zo het verschil!

PRAKTISCHE INFO

pijl Mira

Je ontvangt van 18 tot en met 22 november iedere dag een mail waarmee je toegang krijgt tot een video én korte opdracht

pijl Mira

Je krijgt een duidelijk & mooi vormgegeven werkboek waarin je dagelijks je opdrachten kunt uitwerken

pijl Mira

In de besloten Facebook groep waar je toegang toe krijgt, ben ik iedere dag live aanwezig om je vragen te beantwoorden

pijl Mira

Je krijgt als kers op de taart: extra kennis, tips en inspiratie tijdens de online Masterclass op dinsdag 26 november om 20.00 uur zodat je klaar bent om de impactvolle stappen ook écht te gaan zetten

IK BEN MIRA, ...

dé ondernemerscoach voor vrouwelijke coaches die persoonlijk willen groeien met hun coachpraktijk. Ik help je bij het overwinnen je eigen innerlijke obstakels zodat je leiding neemt en je mooie dromen, doelen en ambities ook daadwerkelijk neer gaat zetten. Ben jij coach en merk je dat je met regelmaat twijfelt, piekert, uitstelt of je onzeker voelt in ondernemen dan ben ik de coach voor jou. Ik ben expert in het veranderen van niet helpende gedachten en gedrag. Ik weet door mijn jarenlange werkervaring in de verslavingszorg hoe je vermijdende gedrag in stand houdt én ook hoe je dit doorbreekt en je gedrag wél veranderd. Het is geen quick fix. Het is een oefening. Iedere dag opnieuw. De vraag is. Ben jij bereid die oefening aan te gaan?

WAT ANDEREN ZEGGEN:

'Ik stond altijd in de twijfel stand. Kan ik het wel, wie is dan mijn ideale klant, ben ik van voldoende waarde voor mijn klant. Ik had al aan veel gratis challenges via internet meegedaan, maar deze van Mira was echt een eyeopener. Je leert écht veel en je kunt daarna gelijk doorpakken. Ik vond het erg waardevol voor mij als startend onderneemster."

ANNEKE VAN WIJK VOEDINGSCOACH BIJ FIT MET ANNEKE

Untitled design (54)
1
Untitled design (55)
"Met de 5 dagen challenge heeft Mira mij in beweging gezet. Nadenken over wat mij raakt en waarom, wat maakt mij nu uniek! Het bewust maken van de stappen die ik niet heb gedaan, maar wel moet zetten om mijn praktijk beter op de kaart te zetten. De 5 daagse heeft mij net dat extra zetje gegeven om verder te gaan werken aan mijn praktijk."

MARJA RUIJGVOORN KINDERCOACH BIJ KINDERCOACHPRAKTIJK OPENHARTIG

Stippendriehoek petrol MIRA 642
logo MIRA HANNINK

KVK 59101717   |   BTW NL1371.70.488.B01   |   ALGEMENE VOORWAARDEN   |   PRIVACY VERKLARING