GROEIEN MET JE COACHPRAKTIJK!

Mira Hannink-3848

Hét persoonlijke GROEI traject voor vrouwelijke coaches!

-
GROEI in mindset, vertrouwen én coachklanten

Start 11 januari 2021

Mira Hannink-3874

JE BENT EEN COACH MÉT AMBITIE

Je bent enthousiast je coachpraktijk gestart. Maar nu valt het stil. Je hebt te weinig klanten. Je twijfelt. Kan ik het wel? Hoe dan? Ik weet dat jij het kunt. Dat hele ondernemen. Ik ga jou leren dit ook in te zien. In mijn coachtraject geef ik je alle tools - op life & businessvlak - die je nodig hebt om met vertrouwen te groeien naar een coachpraktijk mét klanten. Hoe klinkt dat?

ALS JE ONDERNEEMT KOMT ER VEEL OP JE AF

Waar moet je beginnen? Ondernemen begint altijd bij jou. Bij het managen van jezelf en je acties. Vaak zie ik vrouwelijke coaches uit het doen gaan. Misschien herken je dat wel. Je loopt vast. Het loopt even niet zoals je had gehoopt of verwacht waardoor je uitstelt en jezelf vastzet. Wie ben ik nou?  Doe ik het wel goed genoeg? Ik begeleid je langs alle beren die jij tegenkomt en help je bij het concreet maken van de stappen die jij hebt te zetten. Ik loop met je mee, koppel terug en spiegel wat je wel en niet doet. Ik ben je stok achter de deur. Geen excuses meer.  

STEL DAT JE HÉT GEWOON GAAT DOEN!

Stel dat je je plannen eindelijk écht glashelder omzet naar concrete acties die er toe doen. Omdat je je niet meer laat tegenhouden door angst, twijfel of onzekerheid. Waar sta je dan straks ten opzichte van nu? In ieder geval geen teleurstellend gevoel over jezelf dat je niet voor je droompraktijk bent gegaan. Nee, niet langer een 'had ik maar' gevoel. Wél YES! toen ging ik. Eén ding weet ik zeker. Er is altijd een reden om het NIET te doen. Mááár wat is jouw reden om het wél te doen?

beeldmerk MIRA

PERSOONLIJKE GROEI ALS ONDERNEMER,
omdat dit het mooiste kado is
wat jij jezelf kunt geven!

IK BEN MIRA

Ik woon samen met mijn gezin nabij Deventer. Ik houd enorm van de stad, winkelen, een theater bezoeken, een terrasje pakken of heerlijk uiteten met een koffie of wijntje erbij. Coaching is mijn passie, ik geniet enorm van de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. In 2013 ben ik als coach gestart met ondernemen. Ook al denk ook ik soms 'Waar ben ik aan begonnen?' Ik wil nooit meer anders. 

PERSOONLIJKE GROEIMETHODE

Ik zie dat ondernemen het vaakst misgaat bij de ondernemer zelf. Dat is waarom ik je coach bij je persoonlijke groei als ondernemer aan de hand van mijn stap voor stap methode. Mijn persoonlijke groeimethode voor vrouwelijke ondernemers bestaat uit 3 heldere groeistappen: helderheid, mindset én actie. Als je deze 3 stappen toepast bouw je met structuur en vol overgave aan je coachpraktijk met klanten waar jij trots op bent.

Figuur driehoek

Ik start in de coaching dus áltijd met het scheppen van helderheid. Alles in jouw hoofd mag een plek krijgen op papier. Helderheid is altijd de basis waarna je kunt gaan lopen. Dan is er er tijd voor mindset. Je mag er in gaan geloven. In jezelf en je groei als ondernemer. Tot slot volgt er actie. Jij gaat aan de hand van concrete doelen en acties lopen. In het werken mét je plan vind je de antwoorden die je nodig hebt. Je obstakels én ook je vertrouwen.

NA HET GROEITRAJECT:

pijl Mira

Weet jij precies waar je heen wilt met je coachpraktijk zodat keuzes maken een makkie is in plaats van continu getwijfel

pijl Mira

Zijn de stappen om daar te komen glashelder waardoor er een eind is gekomen aan de chaos in je hoofd

pijl Mira

Weet jij hoe je de regie, focus én het vertrouwen kunt vasthouden op je ondernemerspad omdat je afleiding, uitstelgedrag en je onzekerheid voortaan links laat liggen

pijl Mira

Voelt ondernemen niet meer als een worsteling omdat je meer rust, plezier en flow ervaart in je acties

pijl Mira

Sta jij stevig voor wat jij te doen hebt als coach omdat je je niet meer laat leiden door angst over wat anderen ervan vinden en weet je klant je daarom moeiteloos te vinden

JA, IK DOE MEE!

met dit complete - 1 op 1 - GROEI traject voor coaches

 • LIVE startsessie a 2,5 uur
 • 6 online coachsessies
 • online lessen die je in de academie zelf kunt volgen ter verdieping
 • deelname aan een maandelijks webinar met andere coaches
 • deelname aan 2 livedagen nabij Deventer
 • deelname aan een besloten Facebook groep voor extra inspiratie

Jouw investering:               €1495.- excl. btw

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Jouw investering is dan € 525,- per maand.  

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

WAT HOUDT HET GROEI TRAJECT IN?

Het is een persoonlijk 1 op 1 coachtraject wat je met mij als je coach doorloopt. Mét de mogelijkheid om te delen met andere ondernemende coaches. Je loopt je eigen pad en werkt aan je eigen persoonlijke doelen. Je stapt zo snel als je wilt. Ik sluit aan bij jouw tempo. Het traject duurt maximaal 6 maanden. 

STARTSESSIE

Je start na een gedegen voorbereiding met een live dagdeel bij mij aan de keukentafel waarin ik met jou terugga naar de basis. Waar sta je? Waar wil je naar toe? En wat heb je nodig om daar te komen? We zoomen helemaal in op het basisfundament van jouw coachpraktijk en jij kunt mij al je vragen, dilemma's en onzekerheden voorleggen. Aan het eind van de startsessie ga je naar huis met een set concrete doelen en acties die je in je persoonlijk actieplan verwerkt waarmee je vervolgens tijdens het coachtraject die volgt aan de slag gaat. 

PERSOONLIJKE ONLINE COACHING

Op basis van je persoonlijk actieplan start de 1 op 1 coaching. Je hebt met grote regelmaat een 1 op 1 coachsessie met mij zodat jij een heldere focus houdt, je mindset flink uitdaagt én daadwerkelijk de stappen zet die je in de startsessie hebt vastgesteld. In de coachsessies zoomen we in op jouw persoonlijke doelen, vragen en uitdagingen. De precieze data en tijd spreken we meteen na de startsessie af.

ONLINE TRAINING

Nadat je bent ingestapt krijg je meteen toegang tot de eerste online lesmodules in de online leeromgeving. Je bekijkt de eerste online lessen en werkt alvast de eerste opdrachten uit die we in de startsessie doornemen.

MASTERMIND

Voor extra focus en support organiseer ik om de week een online mastermind waar je online samenkomt met gelijkgestemde collega coaches. Je leert van elkaars vragen én ervaart steun wat enorm helpend is als je onderneemt.

LIVE DAGEN

Omdat ik live ontmoetingen altijd heel waardevol vind (én leuk!), organiseer ik met grote regelmaat een live dag in de buurt van Deventer. Op die live dag ontmoet je andere coaches én ga je onder leiding van mij aan de slag met het uitwerken van je plannen. Je hebt de mogelijkheid om binnen het traject twee keer deel te nemen aan deze live ontmoetingen.

COMMUNITY

In de besloten community op Facebook deel je wekelijks je voortgang en ervaringen, die je helpen bij het behalen van je resultaten. Ook je vragen over de lessen uit de academie kun je delen in de Facebook groep, ik ben daar met regelmaat aanwezig zodat je altijd met vertrouwen verder kunt.

Untitled design (55)
"De coaching van Mira heeft mij in beweging gezet. Ik heb nagedacht over wat mij raakt en waarom en wat maakt mij nu uniek als kindercoach! Het bewust maken van de stappen die ik niet zette maar wel moet zetten om mijn praktijk beter op de kaart te zetten hebben veel resultaat gebracht. De coaching heeft mij dat extra zetje gegeven om verder te gaan werken aan mijn coachpraktijk. Ik heb helder waar ik in de komende tijd naar toe mag groeien, meer klanten en meer vertrouwen."

MARJA RUIJGVOORN KINDERCOACH

Stippendriehoek petrol MIRA 642

JA, IK DOE MEE!

met dit complete - 1 op 1 - GROEI traject voor coaches

 • LIVE startsessie a 2,5 uur
 • 6 online coachsessies
 • online lessen die je in de academie zelf kunt volgen ter verdieping
 • deelname aan een maandelijks webinar met andere coaches
 • deelname aan 2 livedagen nabij Deventer
 • deelname aan een besloten Facebook groep voor extra inspiratie

Jouw investering:               €1495.- excl. btw

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Jouw investering is dan € 525,- per maand.  

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

Untitled design (54)
'Ik stond altijd in de twijfel stand. Kan ik het wel, wie is dan mijn ideale klant, ben ik van voldoende waarde voor mijn klant. Ik had al aan veel gratis challenges via internet meegedaan, maar het coachprogramma met Mira gaf me echt eyeopeners. Je leert écht veel en je kunt daarna gelijk doorpakken. Ik vond het erg waardevol voor mij als startend onderneemster."

ANNEKE VAN WIJK VOEDIINGSCOACH

driehoek mira coralpink

VEEL GESTELDE VRAGEN

eindvisual SALESPAGE- MIRA HANNINK