1

JE COACHPRAKTIJK MET KLANTEN BEGINT HIER

Ben je er klaar voor om af te rekenen met je neiging tot uitstellen, je moeite met zichtbaarheid en al je twijfels en onzekerheid? In actie vind je het vertrouwen dat je nodig hebt én ik heb goed nieuws voor jou. Want in actie komen én blijven, dat doen we samen! Ik laat je graag zien hoe. 
werk met mij - aanbod visuals MIRA aangepast e-book

E BOOK OVER UITSTELGEDRAG

Uitstelgedrag is een belangrijke reden die je doet stranden als ondernemer. Simpelweg omdat je niet doet wat je moet doen. Ben jij een kei in uitstellen? Dán is dit e book voor jou. 

GRATIS ONLINE TRAINING!

GROEI VAN COACH NAAR ONDERNEMER!
Ik leer je dé 3 groeistappen die jij absoluut moet nemen op weg naar een praktijk mét klanten.

2
werk met mij - aanbod visual 1-1 coaching met andere foto MIRA

GROEI GESPREK - 1 OP 1

Ik vind dat iedere coach een coach verdient. Wil jij groeien met je coachpraktijk en geloof je dat persoonlijke groei hierin dé sleutel is? Plan dan een persoonlijk gesprek met mij in. 

beeldmerk MIRA

Mag ik je uitnodigen om onder
je veilige, warme deken vandaan
te komen? De wereld wacht op jou!

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN:

Heleen
"Ondanks dat ik al jaren onderneem, was de stap naar meer zichtbaarheid vanuit zelfvertrouwen voor mij nog een lastige. Mijn wens om voortdurend in mezelf te blijven investeren en de klik die ik voelde met Mira, gaven de doorslag om deel te nemen aan haar coachprogramma. Mira is een empathische, rustige en betrokken coach. Ze luistert zonder oordeel en geeft me vervolgens opdrachten en inzichten waar ik als ondernemer écht iets mee kan. Het delen van ervaringen en de feedback van de groep mede onderneemsters ervaar ik als een waardevolle aanvulling hierbij."

HELEEN MEULEMAN-KRAMER DUSHI KIDS, TWEEDEHANDS KINDERKLEDING

driehoek mira coralpink
Ik doe mee aan het programma omdat ik behoefte heb aan iemand die me bij de hand neemt om daadwerkelijk de stappen te zetten om mijn hart te volgen. Mira heeft een warme, vertrouwde uitstraling. Haar kennis en coaching hebben voor mij meerwaarde. Met Mira werk je niet alleen aan je zelfvertrouwen. Mira geeft ook zelfvertrouwen.

ILONKA VAN DAMME LONKA ZORGT

Ilonka
2
dini
"Ik doe mee aan de 1e ronde van het jaarprogramma. Het is een fijn traject om met andere vrouwen te doen. Mira geeft duidelijke opdrachten en stelt prikkelende vragen, waardoor ik zelf in de actie wordt gezet. De 1e livedag zit er inmiddels op. Ook hier ervaarde ik een warme sfeer mét ruimte voor ieders vragen. Ik ging met een berg aan ideeën en energie naar huis."

DINI CENTEN Passie voor Maastrichts aardewerk

driehoek patroon referentie
"Ik heb vooraf getwijfeld maar uiteindelijk toch besloten om mee te doen met het programma van Mira. Het is fijn om te kunnen delen met anderen die ook een eigen bedrijf opzetten en struggelen met zelfvertrouwen. Mira is een fijne coach, behulpzaam, empathisch en ze weet ook de juiste snaar te raken, zodat ik snel weer verder kan. "

IVONNE SNIJDER VOEDINGSCOACH BIJ HAPPY LEEFSTIJL

ivonne snijder-voedingscoach
1
Mira logo met achtergrond

IK wil,
IK durf,
IK doe!

WIL JIJ JEZELF NIET LANGER TEGENHOUDEN?

Laat mij je dan coachen bij het durven en het doen! Ik sta in de startblokken om je te helpen. 

Liefs, Mira!