START JE BEDRIJFSDROOM!

Mira Hannink-3848

Wil jij mét vertrouwen succesvol van start met je eigen bedrijf?

Dat leer ik jou in de 3e ronde van mijn life & business programma!

5 oktober 2018 - 5 juli 2019

Mira Hannink-3874

IK GELOOF IN JOU. NU JIJ NOG!

Je wilt vol zelfvertrouwen ondernemen in je eigen bedrijf. Je hebt de ambitie om er helemaal voor te gaan. Je bent een expert in je vak, al vind je het best lastig om daar voluit voor te durven staan. Geloof jij écht in jezelf? In dat je het kunt én dat je van waarde bent voor jouw klant? Ik wel. En ik ga jou leren dit ook in te zien. In mijn coachprogramma geef ik je alle tools - op life & businessvlak - die je nodig hebt om succesvol te starten met ondernemen. 

KOM IN JE EIGEN LEIDERSCHAP STAAN

Als je start met ondernemen komt er veel op je af. Waar moet je beginnen? Ondernemen begint bij jou, bij het nemen van de juiste stappen én het managen van jezelf en je acties. Vaak zie ik vrouwen die starten met ondernemen uit het doen gaan. Misschien herken je dat wel. Je loopt vast. Weet het even niet meer. Het loopt even niet zoals je had gehoopt of verwacht waardoor je uitstelt en jezelf als het ware vastzet. Wie ben ik nou? Kan ik het wel? Waar begin ik? Doe ik het wel goed genoeg?  

Ik begeleid je langs alle beren op de weg die jij tegenkomt. Ook help ik je bij het concreet maken van de stappen die jij hebt te zetten. Negen maanden lang loop ik met je mee, koppel ik terug en spiegel ik wat je wel en niet doet. Ik ben je stok achter de deur. Geen excuses meer.  

STEL DAT JE HÉT GEWOON GAAT DOEN!

Je eigen bedrijf beginnen is spannend. Hoe fijn is het dan dat je samen met een groep startende onderneemsters in 9 maanden tijd de stappen doorloopt die jij hebt te zetten? Waar sta je dan straks ten opzichte van nu? In ieder geval geen teleurstelling over jezelf dat je niet voor je bedrijfsdroom bent gegaan. Of het niet grondig hebt aangepakt. Nee! Niet langer een - had ik maar - gevoel. Wél toen ging ik. Eén ding weet ik zeker. Er is altijd een reden om het NIET te doen. Mááár wat is jouw reden om het wél te doen?

beeldmerk MIRA

Ik gun jou de investering in jezelf,
omdat dit áltijd het mooiste kado is
wat jij jezelf kunt geven!

IK BEN MIRA

Mensen helpen is mijn passie al sinds de start van mijn loopbaan. In 2013 ben ik, na jarenlange werkervaring in de verslavingszorg, gestart met mijn eigen coachpraktijk. Ik heb ervaren dat ondernemen vooral gaat over bouwen aan je zelfvertrouwen én werken aan je persoonlijk leiderschap. Oftewel in hoeverre ben je in staat om jezelf die welbekende schop onder je kont te geven? Ik vond dat in het begin best lastig. Om te blijven durven én doen, ook op de momenten dat ik me onzeker voelde. Ik heb daar inmiddels mijn eigen weg en tools in gevonden die ik graag met jou deel.  

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

We lopen negen maanden samen op. Ik reik je alle kennis, inspiratie en tools aan die je nodig hebt om je bedrijf succesvol neer te zetten. Het programma bestaat uit een waardevolle mix van life & business thema's, omdat dát is waar ondernemen over gaat. 

ONLINE COACHING

Iedere 2 weken organiseer ik een online coachsessie met de groep waar ik je ondersteun bij al je vragen. Van de coachcall komt altijd een opname. Deze kun je ook op een later moment terugluisteren als dat nodig is. In het startgesprek zoom ik met jou in op je persoonlijke doelstellingen. Zo ga je ook daadwerkelijk het resultaat behalen die jij voor ogen hebt. 

ONLINE ACADEMIE

Je krijgt toegang tot mijn online academie waarin ik een maandelijkse werkmap met tools en opdrachten voor je klaar heb staan, die passen bij het thema van die maand. Je kunt hier zelfstandig mee aan de slag en gebruikt wat voor jou werkt óf van toepassing is. Ik kijk en denk met jou mee, bv. met je web tekst, je aanbod, je prijzen.

LIVE DAGEN

Ik organiseer 3 live dagen nabij Deventer. Op die livedagen ontmoet je de andere deelneemsters én ga je aan de slag met het uitwerken van de thema’s die spelen en zijn afgestemd op wat er op dat moment voor jou nodig is. 

BESLOTEN FACEBOEKGROEP

In de besloten Facebook groep deel je je voortgang en ervaringen. Je vindt er herkenning en support wat je zal helpen bij het behalen van je resultaten. Ik beantwoord ook hier je vragen zodat je áltijd met vertrouwen verder kunt.

2 EXTRA BONUSSEN t.w.v. € 397,-

1. ONLINE PROGRAMMA OVER ZELFVERTROUWEN
Je krijgt een jaar lang toegang tot mijn online programma - Met zelfvertrouwen in je onderneming staan - bestaande uit 9 online lessen én bijbehorende werkboeken.

2. BEDRIJFSFOTOSHOOT
Een persoonlijke fotoshoot verzorgd door Hanneke Bloem Fotografie. Je krijgt na selectie en zorgvuldige nabewerking 2 unieke HR foto's die jou laten zien in je bedrijf. Professionele foto's die jou helpen bij je online presentatie en zichtbaarheid. Cool toch?

JA, IK DOE MEE!

met dit zeer complete life & business coachprogramma:

 • Online Kick Off op 16 oktober a.s.
 • Startgesprek 1 op 1 over je persoonlijke leerdoelen
 • Iedere 2 weken een online groepscoachsessie *
 • 3 live DOE samenwerkdagen
 • Tools, lessen & inspiratie in de online academie
 • Deelname aan de besloten Facebook groep
 • BONUS 1 - Online Programma met 9 online lessen
 • BONUS 2 - Fotoshoot mét 2 top HR foto's

*M.u.v. de schoolvakanties in regio Noord.

Jouw investering:               €997.- excl. btw

Je bespaart 67 euro bij betaling in 1 keer!
Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Jouw investering per kwartaal is dan € 355,- excl. btw 

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

HET PROGRAMMA KENT 9 STAPPEN

1. Je plek innemen
2. Ontdek jouw waarde
3. ontmoet je ideale klant
4. Ontwikkel je aanbod
5. laat jezelf zien
6. je beren op de weg
7 ontwerp je actieplan
8 een pas op de plaats
9. je bent in business

NA MIJN PROGRAMMA

pijl Mira

Heb jij een heldere aanpak voor je bedrijf staan, zodat je precies weet wat je te doen hebt en wat jouw volgende stappen mogen zijn

pijl Mira

Sta jij stevig in je eigen leiderschap, voor jezelf en jouw waarde als ondernemer

pijl Mira

Ben je zichtbaar omdat je jezelf én jouw expertise laat zien op o.a. social media waardoor jouw potentiële klant jou kan vinden én kan leren kennen

pijl Mira

Reageer jij vaker vanuit zelfvertrouwen op je eigen lastige gedachten en gevoelens die er zullen komen, zoals twijfel of onzekerheid

pijl Mira

Heb jij dé eerste zichtbare en moedige stappen gezet die nodig zijn voor een succesvolle start van je eigen business mét klanten.

JA, IK DOE MEE!

met dit zeer complete life & business coachprogramma:

 • Online Kick Off op 16 oktober a.s.
 • Startgesprek 1 op 1 over je persoonlijke leerdoelen
 • Iedere 2 weken een online groepscoachsessie *
 • 3 live DOE samenwerkdagen 
 • Tools, lessen & inspiratie in de online academie
 • Deelname aan de besloten Facebook groep
 • BONUS 1 - Online Programma met 9 online lessen
 • BONUS 2 - Fotoshoot mét 2 top HR foto's

*M.u.v. de schoolvakanties in regio Noord.

Jouw investering:               €997.- excl. btw

Je bespaart 67 euro bij betaling in 1 keer!
Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Jouw investering per kwartaal is dan € 355,- excl. btw 

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

martine kolkman- oase onderweg
"Ik heb meegedaan aan het programma van Mira omdat ik het vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf wilde herstellen. Ik vond het samen delen fijn omdat ik zo mijn eigen uitdagingen kan relativeren. Ik vind dat Mira goed filtert wat belangrijk is. Mira heeft een groot hart voor haar deelnemers en dat is een fantastische eigenschap."

MARTINE PASTOOR EIGENARESSE OASE ONDERWEG

Stippendriehoek petrol MIRA 642
"Ik heb vooraf getwijfeld maar uiteindelijk toch besloten om mee te doen met het coachprogramma van Mira. Ik heb er geen spijt van. Het is fijn om te kunnen delen met anderen die ook een eigen bedrijf opzetten en struggelen. Mira is een fijne coach, behulpzaam, empathisch en ze weet ook de juiste snaar te raken, zodat ik snel weer verder kan."

IVONNE SNIJDER VOEDINGSCOACH HAPPY LEEFSTIJL

ivonne snijder-voedingscoach
1
pauline boer-kledingstyliste
"Ik ben in het coachprogramma gestapt bij Mira omdat ik haar een fijne persoonlijkheid vind. Ze is erg betrokken, gaat in mijn tempo mee en voelt voor mij als een leunende schouder, waarop ik bij het opstarten mijn bedrijf kan steunen. Mira laat de drempel die eerst hoog was geleidelijk zakken. Ik weet nu al dat ik van alle input jaren plezier zal hebben."

PAULINE BOER KLEUR- EN KLEDINGSTYLISTE,

driehoek mira coralpink

JA, IK DOE MEE!

Jouw investering:               €997.- excl. btw

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

VEEL GESTELDE VRAGEN

eindvisual SALESPAGE- MIRA HANNINK