MET ZELFVERTROUWEN IN JE ONDERNEMING STAAN

Mira Hannink-3848

WIL JIJ DAT OOK?

Dat leer ik jou stap voor stap in mijn online programma. 

Je kunt direct instappen!

Mira Hannink-3874

DÉ SLEUTEL IS ZELFVERTROUWEN

Je zelfvertrouwen gaat over jou! Over wat jij dagelijks denkt en doet. Hoe denk jij over jezelf? Geloof jij écht dat je het kunt? Dat hele ondernemen? Dé sleutel om stevig te staan in je bedrijf is zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen zodat je je niet laat leiden en niet met alle winden meewaait die er op je af gaan komen. Zelfvertrouwen die je nodig hebt om zichtbaar te durven zijn voor jouw potentiële klant. 

LASTIGE BEREN OP JE PAD

Ik ga je leren hoe jij om kunt gaan met de lastige beren die er op je pad gaan komen. Of het nu gaat om lastige gedachten en gevoelens of om de tegenwind die je gaat krijgen van anderen. De steun waar je op hoopt, maar niet ervaart. De kritische stem die je vertelt dat je niet goed genoeg bent. Mijn online programma helpt je bij je écht van waarde voelen voor je klant, waardoor je jouw plek gaat innemen én van daaruit de moedige stappen gaat zetten die nodig zijn.

STEL JE VOOR DAT JE HÉT GEWOON GAAT DOEN!

In het licht staan vanuit vertrouwen. Omdat jij dát waar jij voor staat voortaan durft te laten zien aan je potentiële klant. En omdat je je niet langer in de schaduw opstelt. Ik geloof dat alleen als jij de waarde in jezelf erkent, jij van waarde kunt zijn voor anderen. Ben je het met me eens? Ik gun jou die investering in jezelf. Omdat zelfvertrouwen het allermooiste kado is wat jij jezelf kunt geven. 

beeldmerk MIRA

Ik gun jou die investering in jezelf.
Omdat zelfvertrouwen het allermooiste kado is
wat jij jezelf kunt geven!

IK BEN MIRA

Ik heb me ook vaker kleiner gehouden dan nodig was. Ook in het ondernemerschap. Ik twijfelde met grote regelmaat over mezelf en liet me vooral leiden door wat ik dacht dat anderen van me wilden. Ik weet dus hoe je je voelt als je je laat leiden in je bedrijf in plaats van zelf de leiding neemt. Je wilt het zo graag goed doen. Maar juist dat houdt je ook gevangen. Niet echt dat gevoel van vrijheid die je juist zo graag wilt ervaren als ondernemer toch? Ik weet inmiddels heel goed wat het je brengt als je durft te investeren in acties van vertrouwen. Dát leer ik je graag!

WERK AAN DE WINKEL.

Sinds 2013 coach ik ondernemende vrouwen zoals jij bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen én zelfleiderschap. Stuk voor stuk mooie vrouwen met veel in hun mars die het vooral zichzelf moeilijk maakten. Je herkent het vast. Dat je door je piekergedrag uit het doen gaat en en hierdoor vast blijft zitten in waar je nu bent. Jammer toch? Ik weet dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt. Jij weet dit eigenlijk ook! Ik wil je uitnodigen om jezelf niet langer tegen te houden. De wereld wacht op jou! Mag ik je uitnodigen om te durven én doen? 

DOEN WAT NODIG IS ÉN ER WERKELIJK TOE DOET!

 

INHOUD PROGRAMMA

MIJN ONLINE PROGRAMMA BESTAAT UIT 9 LESSEN

Je kunt het programma in 9 weken volgen. Je mag er ook langer over doen. Je houdt namelijk 1 jaar lang toegang tot mijn online academie én alle trainingsmaterialen. Op het moment dat je instapt start je met les 1. Iedere week komt er een nieuwe les voor je vrij in mijn academie. Alle 9 lessen bestaan uit 3 verschillende onderdelen: een videoles, een compleet werkboek met opdrachten én extra bonusinspiratie. 

1 OP 1 START GESPREK

Ik vind persoonlijk contact enorm belangrijk. Dat is dé reden dat ik je graag uitnodig voor een 1 op 1 startgesprek. Het gesprek is bedoeld om kennis te maken én je persoonlijke leerdoelen te bespreken. Zo kan ik in het groepsprogramma tóch goed bij jouw unieke coachvraag aansluiten. 

ONLINE Q&A COACHCALLS

Ik kom met 1x per maand live in de besloten Facebook groep om je te coachen en je vragen te beantwoorden. Jij kunt hier live bij aanwezig zijn om je vragen te stellen. Je kunt de live ook altijd  – indien nodig – op een later moment kunt terugkijken.

BESLOTEN FACEBOEKGROEP

In de besloten Facebook groep ‘Mét zelfvertrouwen in je onderneming staan’ kun je je ervaringen delen met de andere deelnemers. Je vindt er herkenning en steun die je gaan helpen op je pad. Ik beantwoord ook daar jouw vragen zodat je áltijd met vertrouwen verder kunt.

JA, IK DOE MEE!

 • 1 op 1 online startgesprek
 • 9 online lessen 
 • 9 complete werkboeken
 • maandelijkse online Q&A coachcalls
 • inspiratie en support in de Facebookgroep

jouw investering:               €345.- *

* exclusief btw

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

INHOUD VAN HET ONLINE PROGRAMMA

1
2
3
4
5
6
7
8
9

NA MIJN PROGRAMMA

pijl Mira

Weet jij wie je bent en wat jij kunt en durf jij dit te laten zien

pijl Mira

Sta jij stevig voor jezelf en jouw waarde als ondernemer

pijl Mira

Reageer jij vaker vanuit vertrouwen op eigen lastige gedachten en gevoelens zoals twijfel of onzekerheid

pijl Mira

Ben jij er klaar voor om dé moedige stappen te zetten die nodig zijn om zichtbaar te zijn voor je potentiële klant

JA, IK DOE MEE!

 • 1 op 1 online startgesprek
 • 9 online lessen 
 • 9 complete werkboeken
 • maandelijkse online Q&A coachcalls
 • inspiratie en support in de Facebookgroep

jouw investering:               €345.- *

* exclusief btw

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

martine kolkman- oase onderweg
'Ik doe mee aan het programma van Mira omdat ik het vertrouwen in mezelf wil herstellen. Ik vind het samen delen fijn omdat ik zo mijn eigen uitdagingen kan relativeren. Ik vind dat Mira goed filtert wat belangrijk is. Mira heeft een groot hart voor haar deelnemers en dat is een fantastische eigenschap. '

MARTINE PASTOOR EIGENARESSE VAN OASE ONDERWEG

Stippendriehoek petrol MIRA 642
"Ik heb vooraf getwijfeld maar uiteindelijk toch besloten om mee te doen met het programma van Mira. Het is fijn om te kunnen delen met anderen die ook een eigen bedrijf opzetten en struggelen met zelfvertrouwen. Mira is een fijne coach, behulpzaam, empathisch en ze weet ook de juiste snaar te raken, zodat ik snel weer verder kan."

IVONNE SNIJDER VOEDINGSCOACH

ivonne snijder-voedingscoach
1
pauline boer-kledingstyliste
"Ik ben in het programma gestapt bij Mira omdat ik haar een fijne persoonlijkheid vind. Ze is erg betrokken, gaat in mijn tempo mee en voelt voor mij als een leunende schouder, waarop ik bij het opstarten mijn bedrijf kan steunen. Mira laat de drempel die eerst hoog was geleidelijk zakken. Ik weet nu al dat ik van alle input jaren plezier zal hebben."

PAULINE BOER KLEUR- EN KLEDINGSTYLISTE, OOK VOOR DE LANGE VROUW

driehoek mira coralpink

JA, IK DOE MEE!

 • 1 op 1 online startgesprek
 • 9 online lessen 
 • 9 complete werkboeken
 • maandelijkse online Q&A coachcall
 • inspiratie en support in de Facebookgroep

jouw investering:               €345.- *

* exclusief btw

beeldmerk MIRA enkel

IK WIL,
IK KAN,
IK DOE!

VEEL GESTELDE VRAGEN

eindvisual SALESPAGE- MIRA HANNINK