Mira_overmij

IK ZIE MEZELF NOG ZITTEN

Net 30. Voor het eerst bij een coach aan tafel. Wat wil jij? vroeg ze. Ik had werkelijk geen idee. Ik liet me vooral leiden door wat ik dacht dat anderen van me wilden of vonden. Gek werd ik ervan. Continu die zelftwijfel. Ik was het zat om mezelf weg te cijferen. Werk aan de winkel dus. Ik ging aan de slag en steeds kwam ik een stukje dichter bij wat IK wilde. Ik pakte regie, maakte keuzes en zette zichtbare stappen. Stappen voorbij mijn veilige comfortzone. Bij iedere stap die ik zette voelde ik het stromen

ÉN GROEIDE MIJN ZELFVERTROUWEN.

beeldmerk MIRA

PASSIE VOOR PERSOONLIJKE GROEI

Ik ben mijn leidinggevende uit die tijd nog altijd dankbaar dat zij voorstelde om naar een coach te gaan. Want aan die tafel is het vuurtje in mij gaan branden voor persoonlijke groei én voor het coachingsvak. Ik heb me sindsdien suf geleerd, gelezen en ook laten coachen. In de zomer van 2013 werd ik 40 en voelde ik dat het tijd werd om voor mezelf te beginnen. Op Texel zittend op een tuinstoel en kijkend naar de schapen in de wei kreeg mijn eigen coachpraktijk vorm. De vonk sloeg over. Ja ik vind het spannend en ik ga hét DOEN! 

Mira Hannink-3901

In het ondernemen kwam ik mezelf wederom flink tegen. Ik dacht met regelmaat 'Waar ben ik aan begonnen?' Ik twijfelde met regelmaat, durfde niet écht te kiezen en was onzichtbaar voor potentiële klanten. De omslag kwam toen ik- na een persoonlijk coachtraject - in 2017 besloot om mezelf als coach en ondernemer 100% serieus te gaan nemen. Dat gun ik jou ook.  Dat jij je ook verbind met jezelf en je dromen. Dat je je niet langer laat leiden door kritische gedachten of onzekere gevoelen. Met vertrouwen je eigen pad lopen? Zo voluit mogelijk leven? Ik wil NOOIT meer anders. Ik weet hoe het is om jezelf tegen te houden door je eigen opgeworpen obstakels. Maar wees eerlijk, dat is toch mega zonde?

Mira Hannink-3856
Handen

PERSOONLIJK ÉN DUURZAAM

Ik sta voor een duurzame aanpak mét persoonlijke begeleiding zodat jij het resultaat dat je voor ogen hebt ook écht gaat behalen. Ik ben als coach altijd persoonlijk betrokken bij jou en je traject. Ik geloof niet in ‘even snel’ wat tips of een paar online lessen doen in grote massale coachprogramma's. Door mijn jarenlange werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg weet ik als geen ander wat er nodig is om je niet helpende gedachten en gedragspatronen te doorbreken. Gedragsverandering is geen quick fix. Het is een oefening, iedere dag opnieuw. Ben je bereid die oefening aan te gaan?

beeldmerk MIRA

Het is een oefening, iedere dag opnieuw. Ben je bereid die oefening aan te gaan?

DIT MOET JE ÉCHT VAN ME WETEN

Ik ben dus Mira, een stadse meid, geboren en getogen in Deventer. Ik ben mama van drie kids en woon in Bathmen. Ik ben een huismus, gek op gezelschapsspelletjes en wandel graag met onze hond Sara. Ik houd van (h)eerlijke gesprekken voeren met vrienden, het allerliefst onder het genot van koffie of een lekker glas wijn. Ik ben gek op eten, shoppen, theaters bezoeken, muziek luisteren én volg alle zangprogramma’s die er op tv te vinden zijn. Ik ben gedreven en serieus, maar áltijd mét ruimte voor een flinke lach.  

20210814_114818-mira
Mira logo met achtergrond

HET IS AAN JOU! 

Een investering in je persoonlijke groei is wat mij betreft dé voorwaarde voor een leven vol vertrouwen. Ik vind die keus niet moeilijk. En jij?