over mira header 1

IK ZIE MEZELF NOG ZITTEN

Net 30. Voor het eerst bij een coach aan tafel. Wat wil jij? vroeg ze. Ik had werkelijk geen idee. Ik liet me vooral leiden door wat ik dacht dat anderen van me wilden of vonden. Gek werd ik ervan. Continu die zelftwijfel. Ik was het zat om mezelf weg te cijferen. Werk aan de winkel dus. Ik ging aan de slag en kwam steeds een stukje dichter bij mezelf. Ik pakte regie, maakte keuzes en zette zichtbare stappen. Stappen voorbij mijn veilige comfortzone. Bij iedere stap die ik zette voelde ik me krachtiger ...

ÉN GROEIDE MIJN ZELFVERTROUWEN.

beeldmerk MIRA

ACT COACHING

Aan tafel bij mijn coach is het vuurtje in mij gaan branden voor persoonlijke groei én het coachingsvak. Ik heb me sindsdien suf geleerd, gelezen en ook laten coachen. Na de zomer van 2013 startte ik met mijn eigen coachpraktijk en niet veel later kwam ik in aanraking met ACT wat me sindsdien niet meer heeft losgelaten. ACT staat voor Acceptance en Commitment Therapy. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode die je psychologische veerkracht vergroot. Ik gebruik ACT als coach en daarnaast ook in mijn eigen leven. Want ook persoonlijk brengt ACT mij veel. Zo hebben de vaardigheden van ACT me na mijn scheiding geholpen om ondanks de rouw waar ik in terecht kwam in contact te blijven met mezelf, langzamerhand te accepteren wat er niet te veranderen viel én ook weer te kijken naar de dingen die écht belangrijk zijn voor mij. Die vaardigheden gun ik jou ook!

Met mijn brede kennis van persoonlijke groei, mijn ruime werkervaring als coach en GGZ agoog én vooral het toepassen ervan in mijn eigen ervaringen sta ik je graag terzijde.

Mira Hannink-3856
Handen

GEEN QUICK FIX

Ik ga voor een duurzame, persoonlijke samenwerking zodat jij ook echt winst gaat halen uit het traject wat we samen aangaan. Ik geloof niet in ‘even snel’ wat tips of een paar online lessen doen in grote massale coachprogramma's. Ik geloof er ook niet in dat je je angst of verdriet zomaar even kunt weg mindsetten. Zo werkt het niet. ACT onderschrijft dat. Het is geen kwestie van even je gedachten veranderen. Mijn werk in de GGZ heeft me laten zien wat er nodig is om je behoefte aan controle of je gedragspatronen te doorbreken. Gedragsverandering is geen quick fix. Het is een oefening, iedere dag opnieuw. Ben je bereid die oefening aan te gaan?

beeldmerk MIRA

Het is een oefening, iedere dag opnieuw. Ben je bereid die oefening aan te gaan?

DIT MOET JE ÉCHT VAN ME WETEN

Ik ben dus Mira, een stadse meid, geboren en getogen in Deventer. Ik ben mama van drie kids en woon in Bathmen. Ik ben een huismus, gek op gezelschapsspelletjes en wandel graag met onze hond Sara. Ik houd van (h)eerlijke gesprekken voeren met vrienden, het allerliefst onder het genot van koffie of een lekker glas wijn. Ik ben gek op eten, shoppen, theaters bezoeken, muziek luisteren én volg alle zangprogramma’s die er op tv te vinden zijn. Ik ben gedreven en serieus, maar áltijd mét ruimte voor een flinke lach.  

20210720_211744-mira
Mira logo met achtergrond

HET IS AAN JOU! 

Een investering in coaching en daarmee je persoonlijke groei en vaardigheden is wat mij betreft dé voorwaarde voor een zelfbewust leven met veerkracht en vertrouwen. Ik vind die keus niet moeilijk. En jij?